Volg ons op facebook

Via enige rooksignalen van de stoomboot in de lucht, bekende silhouetten in de maneschijn en een hoop gerommel bij de voordeur kwam daar het speciale bericht.

Zoals u wellicht weet logeert Sinterklaas, tot grote blijdschap van alle kindertjes, ouders en opa’s & oma’s al een aantal jaren in Hoogeveen. Jaarlijks kwamen er wel tot +/- 15.000 bezoekers bij de Sint in zijn slaapverblijf op bezoek om de goedheiligman en zijn pieten te begroeten.

Door het grote succes van voorgaande jaren, besloot onze goed heilig man zelfs vorig jaar Hoogeveen uit te roepen tot de Stad van Sinterklaas.  

Ook dit jaar heeft Sinterklaas aan ons gevraagd of hij wederom bij ons mag komen logeren en uiteraard willen wij hem als stichting graag in een goede slaapplek voorzien zodat iedereen wederom bij Sinterklaas op bezoek kan komen. Maar omdat wij als stichting vinden dat elk kind het recht heeft om een feest als deze te mogen vieren willen wij hier geen entree voor moeten vragen (ook niet voor een rondleiding) maar daar hebben we u steun hard bij nodig!!! 

Om het voor u makkelijk te maken hebben wij verschillende Sponsor Pakkettenzodat één ieder zijn steentje kan bijdragen.   Daarnaast zijn er natuurlijk nog legio andere manieren om ons met dit superfeest te ondersteunen dus laat uw hart spreken voor de kinderen en steun Stichting Sinterklaas van Hoogeveen. Wij zullen er natuurlijk voor zorgen dat u uitgbreid naar voren zult komen ten tijde van het evenement.

Heeft u een leuk idee of bent u benieuwd naar onze pakketten neem dan gerust contact met ons op middels onderstaande mail adressen. 

info@sinterklaasvanhoogeveen.nl of sponsoring@sinterklaasvanhoogeveen.nl

 

 

 

 

Spelletjes

Kleurplaten

Recepten  • Boek nu een VIP Tour via de leukstedeal.nl