Volg ons op facebook

Visie & Doelstelling

Onze visie

Puur, eerlijk en trouw, dat is het hart van een kind

Wij als stichting vinden dat elk kind het recht heeft op een onbevangen en gelukkig leven.

Voor ons als stichting is het een eer om door het jaarlijks organiseren van het grootse (kinder)feest in Nederland hier in bij te kunnen dragen.

Sinterklaas is een feest dat sinds jaar en dag met veel blijdschap in Nederland wordt gevierd.

Het is een feest waarin: vreugde, plezier en samen zijn voorop staan.

Wij als stichting vinden dan ook dat elk kind: jong of oud, arm of rijk een traditioneel feest) als deze moet kunnen vieren.  Hiernaast is Sinterklaas sinds januari 2015 een officiële Nederlandse traditie geworden, een traditie die volgens de stichting zeker in ere dient gehouden te worden.

Onze doelstelling 

De Stichting Sinterklaas van Hoogeveen heeft als taak: het jaarlijks organiseren van de intocht van Sinterklaas en het creëren van een woon- / verblijfplaats voor Sinterklaas en zijn Pieten.

Hierbij heeft de stichting als doel dat alle kinderen samen met hun (groot)ouders deze kunnen bezoeken om uiteindelijk samen in deze het leukste feest van Nederland te kunnen vieren.

Doordat het gehele project wordt gefinancierd door een groot aantal sponsoren hoeven wij geen entree te vragen voor een bezoek aan dit evenement. Hiernaast wordt Het gehele project georganiseerd en geleid door vrijwilligers, dit heeft als gevolg dat wij als stichting kunnen bijdragen aan de saamhorigheid, cohesie en leefbaarheid binnen de gemeente Hoogeveen. 

Stichting Sinterklaas van Hoogeven is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:8544774936

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op

info@sinterklaasvanhoogeveen.nl

   • Boek nu je VIP tour via deleukstedeal.nl